Australia Post, Leichhardt, NSW

After Australia Post’s decision to return the Leichhardt Post Office to its original premises, AJW was appointed to reconfigure the original post office, whilst retaining the heritage features of the building. Most prominently, this included removing the main structural column of the building and providing a structural solution to allow for open floor space.

As well as structural modifications, the major refurbishment included services, fitout and finishes, in which AJW produced a secure 24/7 access for post office boxes, digital lockers, and a rollout of the Australia Post design standards.

 

  • Client: Australia Post
  • Location: 109 Norton Street, Leichhardt
  • Delivery Model: Head Contractor
  • Project Type: Refurbishment
  • Completion Date: October 2012
  • Architect: SBA Architects
  • Sector: Retail

Contact Us